Grafisk SKP Logo

 Se alle eleverne her

Susanne Nielsen

Bopæl  

 Herning

Uddannet  

 Juli 2021

E-mail  

 susanne-1310@hotmail.com

Web  

 www.sn-mediegrafiker.dk

Lidt om mig

Jeg har altid været meget kreativ anlagt, og elsker at sidde at nørkle med forskellige layoutidéer og føre dem ud i livet. Jeg har altid vidst at jeg gerne ville lave enten noget kreativt eller noget med mennesker – derfor har jeg også en uddannelse som social- og sundhedshjælper bag mig. Igennem denne uddannelse, og efterfølgende arbejde, har jeg hver dag været vant til at kommunikere med mange forskellige mennesker, samt at håndtere mange forskellige arbejdsopgaver i løbet af en dag, og netop derfor kender jeg også til vigtigheden af god kommunikation og strukturering.

Som person er jeg glad og smilende, og er både stabil og ansvarsbevidst. Jeg elsker at fordybe mig i ting og kan godt lide at detaljerne er i orden, og derfor er jeg også grundig med de opgaver jeg bliver stillet overfor. Jeg er meget passioneret omkring at lave layout, opsætning og det at få tingene til at se pæne ud, og brænder derfor for at få de bedste resultater.

Indtil videre har jeg bestået både grundforløbet, samt de to første hovedforløb af uddannelsen, og så har jeg været i praktik i 3 mdr. hos Ikast-Brande eSport.

Interesser

I min fritid holder jeg meget af, at bruge tiden med kæreste, familie og venner, og så elsker jeg at rejse og opleve verden.